South Street, Ossett

Extension and Internal Alterations

A proposed extension to a two-storey dwelling to replace an existing sunroom with a larger more modern orangery. This project brief called for a completely redesigned ground floor layout in order to better address our client’s lifestyle. The existing kitchen has been relocated to a previously underused second living space, this space was then flooded with light through the creation of a vaulted ceiling with roof lights. The dining area was then separated from the primary living space and given open plan access though to both the new kitchen and the proposed orangery. Level access from the orangery out into the landscape garden then completed this open plan entertainment space with free flowing movement between kitchen, dining area and external area.

Think We Can Help?

Contact Us Now
Share This